Да бъдеш корица на септемврийския брой на Vogue е особена чест в света на модата, а любимата ни Кара Делевин получи тази привилегия за тазгодишното издание на списанието за месец септември, макар и говорейки за неговото британско издание.

Говорейки пред модната библия, Кара открехна завесите към връзката си с друга жена - американската певица Ани Кларк, по-популярна с артистичния си псевдоним St Vincent. "Чувствам се напълно влюбена. Преди това не знаех какво е любовта. Имам предвид, истинската любов", откровен е супермоделът.

"Не разбирах дълбочината на истинската любов. Винаги съм мислила, че съм сама срещу целия свят. Сега вече зная, че смисълът на живота е любовта. Независимо дали говорим за теб самия, или за партньора ти", добавя Кара.

Автор на фотосесията на Кара Делевин за септемврийския брой на Vogue е популярният фотограф Марио Тестино, като за 23-годишния модел това е общо пета корица за Vogue в кариерата й до този момент. И четвъртият случай, в който тя е сама на нея. Изключение прави корицата за месец април 2015 година, когато Делевин "раздели" корицата с нейните приятелки Суки Уотърхаус и Джорджия Мей Джагър.

Vogue
Vogue

Напоследък изявите на Кара на модния педиум видимо оредяха, тъй като британката полага сериозни усилия да засили кариерата си на актриса. Само след няколко дни ще можем да я наблюдаваме в "Отряд самоубийци" на режисьора Дейвид Ейър, където тя ще влезе в ролята на Магьосницата. Преди това имахме възможността да я наблюдаваме и в ленти като "Хартиени градове", "Питър Пан" и "Влюбени хлапета". Въпреки това, тя продължи да се снима в кампании от висок калибър, като например готическата приказка на Marc Jacobs.

Междувременно, Кара продължи да бъде напълно откровена за връзката си с Ани Кларк. "Като дете използвах думата "гей" в лошия й смисъл. Често казвах неща от рода на "това е толкова гей". Всички мои приятели бяха така. Сега обаче съм влюбена, а ако хората искат да казват, че и аз съм гей, тогава чудесно. Но всички ние сме "течни" - променяме се, растем".

Vogue
Vogue

Синеоката красавица говори и за своята все по-бързо развиваща се кариера на актриса. "Все още се уча. Играя заради самата любов. Давам всичко от себе си. Предполагам, че бих продължила да го правя, дори и да не ми плащаха".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар