Къде се пресичат слънчева Италия и мразовита Русия? В модата. И по-конкретно: в последната капсулна колекция на Dolce & Gabbana, посветена на Москва.

Доменико Долче и Стефано Габана подаряват най-новото си творение на руската столица и шедьоврите ще могат да бъдат закупени единствено оттам. Това обаче не ни спира да ги споделим с вас и да им се порадваме, макар и от разстояние.

В очите на дизайнерите пищният град е превъплъщение на кожа, елегантни вечерни рокли, изобилие от дантела, бродерии, пайети и брошки. С помощта на тъкани и детайли, творците подчертават красотата на миналото и настояще на столицата. В колекцията място намират палта, пелерини, рокли, ризи, поли с различна форма и дължина, както и шапки с прекрасна украса.

Бутикът на Dolce & Gabbana в Москва се намира в непосредствена близост до Червения площад и Болшой театър. А днес, на 29 ноември, дизайнерите лично ще присъстват, за да представят капсулната колекция for Moscow with love.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар