Кание Уест за президент: невъзможната кандидатура

Вече мина близо месец откакто рапърът Кание Уест обяви в Twitter намерението си да участва в президентските избори в Съединените американски щати. Разбира се, идеята му предизвика огромна вълна от реакции, а отдолу сме събрали и ще ви представим най-забележителните такива.

От години насам се смята, че сериалът "Семейство Симпсън" е предвидил немалко събития, които са се случили (включително и избирането на Доналд Тръмп за президент). Някои потребители на Twitter се зачудиха дали е имало и предсказване за кандидатурата на Кание.

Много фенове не са забравили и за враждата между Тейлър Суифт и рапъра. Неразбирателството им започва от 2009 година, когато той прекъсва речта на певицата на наградите MTV Video Music Awards.

Някои потребители не бяха никак очаровани от идеята на изпълнителя:

Други видяха шанс да покажат креативността си:

В заключение можем да кажем, че Кание надали ще бъде избран за президент на САЩ, но пък това не пречи да се насладим на кампанията му и целия медиен шум, който ще я съпътства.

Цветелина Тодорова

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни