Вече мина близо месец откакто рапърът Кание Уест обяви в Twitter намерението си да участва в президентските избори в Съединените американски щати. Разбира се, идеята му предизвика огромна вълна от реакции, а отдолу сме събрали и ще ви представим най-забележителните такива.

От години насам се смята, че сериалът "Семейство Симпсън" е предвидил немалко събития, които са се случили (включително и избирането на Доналд Тръмп за президент). Някои потребители на Twitter се зачудиха дали е имало и предсказване за кандидатурата на Кание.

Много фенове не са забравили и за враждата между Тейлър Суифт и рапъра. Неразбирателството им започва от 2009 година, когато той прекъсва речта на певицата на наградите MTV Video Music Awards.

Някои потребители не бяха никак очаровани от идеята на изпълнителя:

Други видяха шанс да покажат креативността си:

В заключение можем да кажем, че Кание надали ще бъде избран за президент на САЩ, но пък това не пречи да се насладим на кампанията му и целия медиен шум, който ще я съпътства.

Автор

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Напишете коментар