Instagram винаги е бил с една идея по-сив и скучен заради отсъствието на Кание Уест в него, но ето че и тази несправедливост в света на социалните мрежи вече е поправена.

Алелуя, защото един от най-противоречивите артисти в историята на хип-хопа вече е част от най-популярната социална мрежа за споделяне на снимки и видеа. И предполагаме, че ще има с какво да ни позабавлява.

Можете да последвате Кание Уест в Instagram на личния му акаунт @kanyewest, а имайки предвид, че вече сме ставали свидетели на какви ли не изстъпления от негова страна в Twitter, имаме всички основания да очакваме интересни неща и в IG.

А междувременно Кание вече има и първи пост в мрежата, който, типично в негов стил, е добавен без какъвто и да е кепшън, нито пък разяснение какво точно е това, което Уест е снимал. Ето го и него,а вие се опитайте да го разшифровате:

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар