Когато си имал толкова трудни последни няколко седмици, както Кание Уест, напълно естествено е да потърсиш и някаква личностна промяна. Промяна, която да отбележи нов етап от живота ти, ново начало и нова надежда.

Вероятно и точно това е опитал да стори Кание, изрусявайки косата си след всичко, което той преживя напоследък.

Както е добре известно, Кание Уест бе хоспитализиран с остра психическа криза, включваща силна параноя и непредсказуемо поведение. Хип-хоп мастодонтът бе включен на агресивна терапия с медикаменти, преди най-сетне да бъде изписан от болницата.

И преди да се изруси.

#KanyeWest at the "Rick Owens: Furniture" exhibition at the MOCA PDC. December 8. (?: @giovannileonardobassan)

A photo posted by Kanye West (@kanyewest_daily) on

Една от първите публични изяви на Кание след изписването му от болницата бе посещение на изложението Rick Owens: Furniture. Именно там рапърът показа публично и новата си прическа, която, както можете да предположите, се превърна във водеща тема в социалните мрежи.

Снимката на Кание бе направена от Джовани Леонардо Басан - италиански художник, който също присъства на изложението. А по нея можем да отсъдим, че Уест изглежда спокоен и щастлив. Надяваме се, че това не е само привидно, а той действително се чувства така.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар