Кание Уест се срещна с Доналд Тръмп


Кание Уест излезе съвсем наскоро от психиатричното заведение, където бе приет с тежък психически срив, но рапърът не губи време в това да си навакса изгубеното време.

След като първо боядиса косата си в русо, сега Кание се срещна на четири очи и с новия президент на САЩ Доналд Тръмп. Срещата между двамата се състоя в Trump Tower в Ню Йорк, а според думите на самия Тръмп, двамата са говорили за "живота".


Придружаван от обилен антураж, хип-хоп легендата избегна въпросите на репортерите и влезе в Trump Tower. След края на срещата им, двамата излязоха заедно и позираха за снимки в лобито на сградата.

"Ние сме приятели от дълго време", обясни Тръмп, добавяйки, че двамата с Кание са говорили за живота като цяло.

Самият Кание не промълви нищо пред журналистите, избягвайки въпроси, като например дали възнамерява да изпълни нещо по време на встъпването в длъжност на новия президент. Единственият път, в който Уест проговори, бе за да каже "просто искам да си направя снимка", позирайки с Тръмп.

Съвсем наскоро Кание бе изписан от болницата, където бе приет с тежък психически срив, включващ остра параноя и чувството, че някой иска да го убие. Кание бе поставен под интензивна медикаментозна програма, а всичко това наложи отлагане на оставащите концерти от турнето му Saint Pablo.

Именно с Доналд Тръмп бе свързано и едно от най-големите противеречия с Кание Уест в последно време. Всичко започна от момента, в който той заяви на концерт в Калифорния, че не е гласувал, но ако е трябвало да го направи, е щял да гласува за Доналд Тръмп. Това отприщи и остра реакция сред обществото на чернокожите в Америка, голяма част от които се нахвърлиха на рапъра за думите му.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни