Кание Уест се кандидатира за президент през 2024


Преди време Кание Уест обяви на всеослушание, че възнамерява да се кандидатира за президент на САЩ през 2020 година. Или казано иначе - на следващите избори отвъд Океана.

По всичко изглежда, че хип-хоп иконата не се е отказал от намеренията си, но с една важна подробност - той пренасрочи кампанията си с четири години напред във времето. За 2024 година.

Уест обяви решението си след проведената среща с новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Двамата се срещнаха в Trump Tower в Ню Йорк, а според E! News, двамата са обсъдили "възможна роля на Кание" в президенството на Тръмп.

През миналия месец Уест обяви, че победата на Доналд Тръмп над Хилъри Клинтън единствено е затвърдило желанието му да се кандидатира за президент на САЩ. "Рапърите са философите на днешното време, а знаменитостите са днешните инфлуенсъри. Тръмп не беше в политиката, но спечели", заяви тогава хип-хоп легендата.

Скоро след срещата си с Доналд Тръмп в Ню Йорк, Кание обясни визитата си в Trump Tower и посредством своя Twitter акаунт.

"Исках днес да се срещна с Тръмп, за да дискутираме мултикултурни проблеми. Тези проблеми включват тормоз, подкрепа на учителите, модернизиране на учебните планове и насилието в Чикаго. Чувствам, че е важно да имаме директна линия на комуникация с нашия бъдещ президент, ако наистина искаме промяна."

А относно своята бъдеща кандидатура за Овалния кабинет, Кание бе съвсем директен в това отношение, поствайки следния туит:

Признаваме си - нямаме търпение 2024 да настъпи час по-скоро. Ще бъде адски интересно.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни