Кание Уест публично говори за амбициите си да стане президент на САЩ в последните няколко години, а според Джон Леджънд, той е напълно сериозен в тези си намерения.

Леджънд бе гост на подкаста The Dan Wootton Interview, споделяйки, че "множество пъти" Кание е споделял пред него за намеренията си. За разлика от Доналд Тръмп, който бе кандидат на републиканците, според Джон Леджънд Кание Уест би се включил в изборите като независим кандидат.

"Мисля, че той е сериозен", сподели Леджънд, добавяйки: "Предполагам, че той ще се яви като независим кандидат."

Според Джон Леджънд, одобрението на Кание спрямо настоящия президент Доналд Тръмп би могло да е причина той да има подобни амбиции.

"Може би той вижда някои аспекти от себе си в Тръмп. Виждайки, че Тръмп спечели изборите, най-вероятно той чувства, че също би могъл да го стори", сподели Джон Леджънд.

За разлика от Кание Уест, който не крие одобрението си към Тръмп, Джон Леджънд сподели коренно различна позиция спрямо стопанина на Белия дом.

"От перспективата на афро-американци, ние вярваме, че Тръмп е расист. Вярваме, че той не е добър човек".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар