Новата Call of Duty: Black Ops III ще се появи на бял свят на 6 ноември, а разработчиците на играта от Treyarch Studios обещаха на играчите кампания, каквато никога досега не са виждали в Call of Duty вселената.

В онлайн пространството вече се появи и нов трейлър на кампанията на Black Ops III, който ни загатва за атмосферата, в която ще ни потопи story mode-a на популярния шутър.

В кампанията на Black Ops III играчите ще се потопят "в едно тъмно бъдеще, в което се е появила нова порода на Black Ops войниците". Границите между човечеството и военната технология са замъглени още повече, а играчите ще "трябва да навигират между горещите точки на новата Студена война, за да открият липсващите си братя", загатват от студиото, добавяйки: "Докато много неща са променени, едно си остава същото - всичко, което знаете, може да е погрешно. Колко далеч в заешката дупка сте готови да стигнете, за да откриете тревожната истина?"

Кампанията в Black Ops III ще разкрие невиждани досега възможности пред играчите, които ще могат да персонализират своя герой и да играят с до четирима приятели в co-op онлайн режим. От Treyarch Studios гарантират, че изкуственият елемент на противниците е изцяло преработен и подобрен, а кампанията ще бъде достатъчно задоволителна, че да я изиграете още веднъж след приключването й.

Тези от вас, които си поръчат Call of Duty: Black Ops III на pre-order, ще получат и бонус карта NUK3TOWN към поръчката си.

Call of Duty: Black Ops III ще бъде налична за PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One и PC.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар