Няма да ви лъжем - ние също прекарахме някои дни от месец август на морето, но това не ни попречи да допълним цялостния чилаут с малко качествено съдържание от стрийминг платформата Netflix. Независимо дали го правим чрез компютър, таблет или телевизор, винаги имаме "място" за още един добър филм или сериал.

Но какво точно гледахме по време на "следобеда на годината", както Георги Господинов казваше за месец август? Ето някои от нашите предложения:

How to Get Rich

Рамит Сети е популярен финансов съветник, който, най-просто казано, ни учи как да управляваме финансите си, за да не се окажем напълно разорени и евентуално на улицата. Гледайки това риалити на Netflix, ще се шокирате колко безотговорни с парите си могат да бъдат някои хора. Това, което Рамит може да направи, е да ги вкара в правия път и да им покаже как да управляват финансите си. А останалото, разбира се, зависи от тях.

Heart of Stone

Гал Гадот е толкова божествена, че бихме я гледали как три часа боядисва стена или шие гоблени, без майтап. Във филма на Том Харпър Heart of Stone обаче я виждаме като Рейчъл Стоун - международен шпионин, който се впуска в опасна мисия, свързана с мистериозна система за изкуствен интелект, известна като "Сърцето". Е, да - филмът не бе приет особено добре от критиците, но както се казва - няма пълно щастие.

At Home With the Furys

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри е не само истински майстор между въжетата, но и истински шоумен извън ринга. Британецът разполага с изключително интересен характер, остро чувство за хумор и като цяло интригуващ поглед над живота. В At Home With the Furys, той и съпругата му Парис пускат екип от оператори в дома си, за да получим ние идея как живеят. Е, да - със сигурност има какво да се види.

The Good Nurse

Ако ви се гледа напрегнат трилър, който да ви задържи на нокти за известно време, филмът The Good Nurse на режисьора Тобиас Линдхолм е едно отлично предложение с наистина добър актьорски състав. Направен по истински случай, филмът разказва за сестра от спешното отделение (Джесика Частейн), която подозира свой колега (Еди Редмейн), че стои зад множество случаи на смърт на пациенти. И както можете да се досетите, нещо наистина не е наред в цялата тази история.

Surviving Death

Какво се случва с нас, когато настъпи моментът на смърт? Спираме ли наистина да съществуваме или има и нещо друго, както често се надяваме? Знаем ли абсолютно всичко за този финален етап от живота ни? В Surviving Death се изследва именно тази тема, като се интервюират и хора, които са имали подобни преживявания, намирайки се на косъм от смъртта. Да, няма да получите окончателен отговор на въпроса си, но определено ще се замислите за някои неща.

Ghostbusters: Afterlife

If there's something strange in your neighborhood, who you gonna call? Култовите ловци на духове се завърнаха на екран през 2021 година във филма Ghostbusters: Afterlife на режисьора Джейсън Райтман. Действието се развива 31 години след събитията в Ghostbusters II, като разказва за самотна майка, която се мести с двете си деца във ферма в Оклахома, наследена от баща ѝ - Игон Спенглър, член на оригиналните Ловци на духове. И както се досещате, това ще доведе до някои определени събития...

Unstable

Ситком, спадащ в категорията "комедия за работното място", Unstable се върти около ексцентричен собственик на лаборатория за биологични проучвания, който става все по-нестабилен след смъртта на съпругата му. За да предотврати пълния крах на баща си, неговият син се съгласява да започне работа в компанията, за да го следи отблизо. Любопитен факт е, че и двамата актьори в сериала - Роб и Джон Оуън Лоу, действително са баща и син.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар