Коледа е. Време е за подаръци. За малки или големи такива, в зависимост от възможностите, но винаги с една ясна и кристално чиста идея - да зарадвате любимия човек и да му покажете, че държите на него и го обичате. Стойността на подаръка не е от водещо значение. Дори и един скъп дар би могъл да бъде неподходящ, а малкият такъв, но обмислен добре, може да се окаже истинско съкровище.

Тук се обръщаме до дамите, които вероятно още не са решили какво да подарят на мъжете си. Не се притеснявайте! Ние сме ви подбрали шест предложения, които ни се струват подходящи за любимия ви мъж.

1. Гейминг конзола

Приемете го, мили дами - вашите мъже не са нищо повече от пораснали момчета. В това число - и пораснали геймъри. Е, да - има мъже, които не си падат по видео игрите, но в голямата си част, момчетата си умират за една хубава вечер пред конзолата или монитора на компютъра. Ако вашият любим мъж често ви е споменавал, че обича игри, но все още няма конзола, сега е чудесен момент да го зарадвате. Повечето вериги предлагат коледни промоции, от които можете да се възползвате.

гейминг
сн. Stocksnap

2. Нов портфейл

Мъжете обичат да държат парите и документите си в хубави портфейли. Повярвайте ни, съвсем различно е усещането, когато ти се наложи да заплатиш за нещо, а от задния си джоб изкараш хубав и стилен портфейл. Всички знаем, че рано или късно, всеки един портфейл се износва, копчетата падат, получават се разкъсвания на кожата и т.н. Позволете на мъжа си да се почувства "освежен" в тази насока, подарявайки му не само комфорт, но и стил.

3. Книга

Подходящ подарък за всеки повод. Почти невъзможно е да не сте си говорили поне веднъж в последните дни или седмици на тема литература. Вероятно и вашият мъж ви е споделял, че има желание да прочете определено заглавие. Коледа е чудесен момент да го изненадате с хубава книга, която да спечели вниманието му. Бъдете сигурни, че добрата книга винаги е удар право в целта.

книга
сн. Stocksnap

4. Часовник

Хубавият часовник е като визитна картичка за един мъж. Ако вашият партньор обича да носи часовници, макар и това да е едно хоби, което до някаква степен започна да замира с навлизането на технологиите, Коледа е перфектен момент да му поднесете нещо такова. Сигурни сме, че реакцията му ще бъде чудесна.

сн. Stocksnap

5. Ваучер за екстремно преживяване

Ето ви едно идейно предложение, за което вашият мъж може би дори не подозира. В последно време в България се предлагат не малко възможности за подобен тип забавления, като в случая, изборът пред вас е голям. Дори и вашата половинка да не си пада по екстремните преживявания, сега е моментът той да пробва. И защо не? Живеем само веднъж, трябва да опитаме от всичко! Скок с бънджи, скок с парашут, всичко в този дух - сигурни сме, че ще успеете да го изненадате.

6. Бельо Tommy Hilfiger x Rafael Nadal

Мъжете с вкус обожават хубавото бельо. Тук ще ударите право в целта, особено когато говорим за бранд като Tommy Hilfiger. Модният бранд обедини сили със световната тенис звезда Рафаел Надал, създавайки качествено и безупречно по своя дизайн бельо, което всеки истински мъж би оценил. Вашият също!

Рафаел Надал
сн. Tommy Hilfiger

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар