Наближават Коледните празници, а с тях се възражда и добре познатата ни треска, свързана с търсенето на подходящи подаръци за най-близките ни хора.

Често обаче намирането на перфектния подарък може да се окаже сериозно предизвикателство, а обикалянето из молове и магазини да се превърне от приятно в напрегнато занимание. Особено когато времето ви започне да изтича, а вие все още не сте открили онова специално нещо, което да поставите под елхичката.

Днес ще обърнем внимание на мъжката част от населението - дядовци, бащи, съпрузи, синове, братя и прочее, които също ще очакват своите подаръци след броени дни. Какво да им купите? Какво може да се хареса на един съвременен мъж?

Без да претендираме, че това са перфектните подаръци, предлагаме ви част от нашите предложения за достатъчно добър коледен дар, който ще зарадва скъпите ви хора от мъжки пол. Защото важни са не само хубавите пожелания за Коледа, а и какво ще намери Той под елхата.

1. Гейминг конзола

playstation4_nohjain_835481

Ако все още смятате, че в днешно време геймингът е предазначен единствено за малки деца, които нямат какво друго да правят по цял ден, значи сте изостанали твърде много във времето. С годините видео игрите се превърнаха в индустрия за стотици милиони, предлагащи интерактивно забавление, подходящо както за малки, така и за големи. Да, вероятно една гейм конзола няма да е особено подходящ подарък за вашия дядо, но вашето гадже или брат би вероятно би ви разцелувал, ако го зарадвате с нещо подобно за Коледа.

2. GoPro камера

22disrupt-pic-tmagArticle

Ако някой от вашите близки мъже си пада по екстремните спортове, то GoPro камерата може да се окаже и новия му най-добър приятел. Тези чудни машинки ви предоставят страхотна възможност да документирате уменията си в ските или сноуборда например, като камерите стават все по-актуални с всяка следваща година. А не искате вашият любим мъж да бъде извън модните тенденции, нали?

3. Самобръсначка Gillette Fusion ProGlide с FlexBall технология

GILLETTE_GIFTING_SPECTRE_FUSION PROGLIDE FLEXBALL

Всеки мъж на планетата е ползвал поне веднъж в живота си технологията на Gillette и надали някога е оставал разочарован. Брандът ви е подготвил и нещо подходящо за Коледа, а именно - самобръсначката Fusion ProGlide с FlexBall технология, две резервни ножчета и гел за бръснене. Това е най-добрият подарък за всеки мъж, който му осигурява прецизно бръснене и му помага да бъде готов за всички предизвикателства.

4. Футболни емоции от Шампионската лига

Champions-League-Final

Шампионската лига е футболен турнир №1 на планетата, като малко са мъжете, които не биха изпаднали в екстаз при възможността да посетят двубой от надпреварата. За щастие, този процес е значително улеснен от сериозен брой български агенции, които предлагат организирани посещения на мачове от турнира. А ако любимият отбор на вашия мъж или татко все още е в битката за трофея, то тогава сериозно бихте го зарадвали с един подобен подарък.

5. Самобръсначка Braun Series 3

Series 3 blueИдеален подарък за него, електрическата самобръсначка 390cc на Braun автоматично се адаптира към контурите на лицето и предоставя прецизно бръснене, дори на тридневна брада. Иновативната технология MicroComb улавя повече косъмчета с ножчетата си, като значително съкращава времето за бръснене, така че той може да се занимава с това, което му харесва. Приставката Clean & Renew осигурява по-лесно почистване,  смяна и овлажняване на самобръсначката само с едно докосване.

Електрическа самобръсначка на Braun можете да спечелите, участвайки в нашата Фейсбук игра.

6. Комплект Old Spice Wolfthorn

4084500994829_81556179_INPACKIMAGES_FRONT_1_2000x2000_Europe-RBU_mass_FragranceOld_Spice_01

Old Spice Wolfthorn ви дава възможност да разкриете дивата страна на всеки мъж. Всеки носи в себе си дивото, но не всеки е роден истински вълк. Wolfthorn е необичайният коледен подарък, който ще разкрие вълка в мъжа до вас! Като цяло тук наблягаме на необичайния и интересен подарък, който освен всичко, е и доста универсален, защото включва всички необходими за мъжа козметични продукти на едно място.

7. Нов часовник

Naviforce-NF9044M-Watch-4

Не знаете какво да купите на любимия мъж? Играйте на сигурно и му вземете нов часовник. Това е един от "най-мъжките" подаръци, които можете да направите, като независимо от това, което ви говорят, часовниците никога няма да излязат от мода. Това е незаменим и вечен мъжки аксесоар, който издава авторитет, сила и положение.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар