"Как се обира банка" в Сатиричен театър "Алеко Константинов"


Как се обира банка? Това е един много сложен въпрос, но поставен пред Христо Мутафчиев, Ева Тепавичарова, Веселин Цанев, Михаил Сървански, Екатерина Георгиева, Маргарита Хлебарова, Явор Борисов и Красимир Куцупаров, този въпрос става лесен като детска игра.

Благосъстоянието от дълги години е напуснало семейство Капече. Изобретателските "умения" на Агостино Капече не успяват да нахранят четири гърла и да им осигурят живота, за който винаги са мечтали. И ето защо на Агостино,след дълги години на немотия и безпаричие, му хрумва една гениална идея. А именно - да обере банка. Но не сам, а със съпругата си, сина си, бременната си дъщеря и сприхавия си тъст.

Всички те нахлуват през тайна шахта в клон 81 на банка "Южен Кредит" и там се случват куп невероятни неща. Чрез постановката "Как се обира банка", Сами Файяд майсторски успява да покаже как човешката немотия и безпаричие могат да родят много налудничави идеи. Като, например, кларинетът с педали на Агостино Капече или обирането на банка заедно с цялата фамилия.

"Как се обира банка" е постановка-трамплин, защото показва отскока от хумористичното безпаричие към абсурда на житейските трудности. Ако се чувствате натоварени, писнало ви е от всичко и от всички, и искате да се посмеете на нещата от живота, то тази постановка е за вас! Заповядайте!

Величка Люртова

На 18 години. Фотограф и бунтар, вечно спорещ, винаги търсещ и ровещ се в детайлите, обича да отразява нещата, на които повечето хора не обръщат внимание - занемарени училища, стари сгради. Мечтае да стане военен фотограф и да отрази войните в Третия свят.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни