Как се избират перфектните мъжки шорти?

Ако трябва един мъж да опише съдържанието на облеклата от летния си гардероб, определено то ще бъде – тениски, къси дънкови панталони и шорти. Сами можете да се убедите, че вероятно тук няма нищо изненадващо, тъй като е ясно, че за да спаси от горещите дни, всеки мъж предпочита леко и семпло облекло, което освен това да е и удобно. Посещението на магазина за облекла може обаче да е истинско предизвикателство за силния пол. Наясно сме, че мъжете не са почитатели на обиколките по търговските центрове в търсене на идеалната находка, с която да се облекат. Те дори предпочитат онлайн магазини, от които на външен вид да си купят нови шорти или пък друг необходим продукт. За да не допуснете грешки обаче е определящо да знаете какъв размер носите. Онлайн търговските обекти предоставят таблица с мерки, по които ще можете да се ориентирате. Мъжки шорти, тениски и дори бельо са представени с мерки, които характеризират определен размер. А той се определя от обема на бедрото, талията и ханша. Затова ако за пръв път ще си купувате спортни или ежедневни шорти, вземете шивашки метър и много лесно можете да определите своя номер облекла. Бъдете внимателни при снемането на мерките си, тъй като на практика, ако не уцелите размер,а ще си навлечете допълнителни разходи за връщане на шортите по куриер и ето ви допълнителни такси за транспортни разходи.


Правилният размер наистина е определящ за това шортите да ви паснат добре. Освен това независимо, че става въпрос за продукти, които не са толкова официални и елегантни, не бива да подценявате подбора им. Мъжките шорти по принцип се изработват от леки материи, които осигуряват прохлада, не спарват, а освен всичко до тук изброено са и страшно удобни. А вариантите не са малко. В зависимост от основната материя, от която са ушити, шортите могат да бъдат памучни, дънкови, ленени и от всякакви други познати текстилни материали, които са доста удобни и предпочитани от мъже и жени за изработка на панталони тип шорти. Имайте предвид, че в зависимост от това от каква материя са шортите, е добре да взимате един размер по-големи или пък по-малки. Например по-твърдите дънкови платове, които нямат голяма еластичност при пране, се свиват доста и създават дискомфорт на мъжа. Затова ако сте между размер L и XL по –добре изберете този, в който спокойно ще се поберете. Памучните шорти пък се разпъват при носене, затова тук пък идеята е да вземете по-малък вариант, който след едно обличане да не изглежда като чувал.

Ако купувате шорти от физически търговски обект, консултантите ще ви разкрият тези тайни за правилен подбор, но ако искате да се възползвате от онлайн магазин, то е добре да бъдете подготвени и да сте наясно с опциите, които имате за покупка на мъжки шорти. Запознайте се дори с общите условия, за да имате представа какво следва от това, че не сте уцелили точния си размер шорти. Повечето виртуални магазини предлагат максимално облекчени условия, при които имате право да замените грешния чифт шорти с такива, които да ви паснат като номер.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни