Как природата стана вдъхновение за уникални дамски рокли?


Едва ли има човек по света, който да не се възхищава на все по-известните уникални снимки на галактиката, звездите или небето, намиращи се в интернет пространството. За тяхно още по-голямо удивление ще кажем, че известен моден дизайнер реши да пресъздаде всичката тази неземна красота в реалност, която дори може да бъде облечена. Известни дизайнери на дамски рокли като Ели Сааб и Моник Люрер са тези, създали този истински шедьовър на двадесет и първи век. По-голямата част от моделите са дамски дълги рокли, които определено се предпочитат, като целта е съвсем ясна – да има ,,платно’’, върху което да се рисува! Използвани са главно материи като любимата дантела, тюл, коприна и на места мъниста.

Първите елегантни рокли, които ще ви представим, са дълги и цветът им е преливащ от тъмно лилаво до винено червено. Дълбока странична цепка придава още по-голяма красота и нежност. Моделът е вдъхновен от известното австралийско езеро Хилиър, в което има реална тъмно розова вода.
Пъстрите и красиви океански вълни с цветове, преливащи от светлосиньо до тъмносиньо, от своя страна инспирират дизайнерите да създадат изключително магнетичните и ефектни  официални дълги рокли с дълги ръкави, направени изцяло от тюл, с В-обазно, дълбоко деколте и постепенно изсветляващ син завършек накрая.


Снимка на умопомрачително красив морски залез с топли, бонбонени цветове като розово, лилаво и турско синьо, плени сърцата на всички, които са я видели. Вдъхновението, което създава, се превръща в уникална дълга черна рокля, в чийто свободно падащ воал нежно се преливат същите нюанси.

Ароматните лавандулови полета в Прованс станаха причина за изработването на също толкова великолепна вечерна рокля с деколте без презрамки, направено изцяло от изкуствени лавандули и разкроено продължение с лавандулови елементи по него.

Фотография на обаятелна и пъстроцветна пеперуда са в основата на направата на един от най-последните модели на тези дизайнери. Това е именно дамската елегантна рокля, чийто воал е направен като крила на пеперудата.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни