Когато настъпят есенните и зимните месеци, има един тип обувки, към които винаги се обръщаме: ботушите. Удобни, елегантни и супер стилни, ботушите са най-добрите обувки за това време от годината. Те излъчват класа, поддържат краката ви топли и са типичните есенно-зимни обувки. Един проблем, с който може да се сблъскате, е как да поддържате ботушите си вдигнати, когато ги носите. Ако току-що сте си купили чисто нов чифт дамски високи ботуши и не искате визията им да бъде опетнена от пречупването им, то тогава тази статия е точно за вас!

Какво ще помогне на вашите дамски високи ботуши да останат на мястото си?

Има много неща, които трябва да имате предвид, когато носите чифт дамски високи ботуши над коляното. Един от най-големите проблеми с така популярните чизми е поддържането им. Няма нищо по-лошо от това да се налага да дърпате ботушите си обратно, докато вървите, но като използвате някои малки трикове, можете да си спестите неприятностите.

Носете чорапогащници и клинове с грапава текстура на материята. Това ще гарантира, че след като вашите ботуши са обути, те ще останат и ще има за какво да се хванат. Вълнените чорапогащници са най-добрите, а клиновете от памук и кашмир също ще поддържат високите ви ботуши до коляното.

Сложете високи чорапи до коляното. Те ще осигурят на ботушите ви малко сцепление, за да не се свличат и което е по-важно, ще поддържат краката ви топли през студените зимни месеци. Ако не искате чорапите ви да се виждат, изберете чифт със същата дължина като вашите ботуши, за да ги скриете, или заложете на неутрален цвят, например черен.

Друг лесен начин е да използвате модно тиксо. Това много прилича на двойнозалепваща се лента, която може да бъде поставена от вътрешната страна на ботуша ви, а след това да бъде залепена за крака ви. Може да се наложи да използвате няколко стикера, ако ботушите ви са по-масивни. Подобен е принципът и с ластик за коса. Ако сте навън и забележите, че ботушите ви се изплъзват, поставете любимия си ластик около коляното.

чизми

Защо все пак да изберем дамски високи ботуши?

Много дами се отказват от тези модерни и екстравагантни модели, именно заради смъкването им при продължително ходене. Това може да бъде изключително дразнещо и да смятате, че губите излишно време. Не сте особено далеч от истината, но с всички изброени от нас малки трикове се надяваме, че най-сетне ще се отървете от това неприятно усещане.

Ботушите над коляното са едни от най-универсалните и шикозни модели обувки на пазара за този сезон. Преди бяха сякаш популярни само през по-студените месеци, но сега вече са част от аутфита ни през всички сезони и могат да освежат всяко наше облекло. Колкото и да са стилни, може да е разочароващо да се налага да вдигате чифт високи до бедрата ботуши на всеки няколко минути, за да ги предпазите от пречупване (освен ако това не е визията, която търсите, разбира се).

В случай, че искате да освежите зимната си визия с нещо подходящо, можете да посегнете към чифт дамски високи ботуши. Огромно разнообразие от такива можете да откриете в онлайн магазина ССС. Освен това, голяма част от моделите са достъпни и в техните физически обекти, където можете спокойно да ги изпробвате и да прецените кой е най-подходящият за вас модел и размер. Заедно с всичко това, ще бъдете сигурни, че залагате на качествени обувки, които ще бъдат част от гардероба Ви дълго време. Забравете за проблемите с чизмите и заложете на шикозна визия!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар