Десетилетия наред на жените се налага да се справят с болката от кола маска, странните миризми на кремове за премахване на косми и порязванията от самобръсначката. С напредъка в съвременните технологии епилацията стана много по-лесна и е страхотно, че само след няколко сесии може да се сбогувате с нежеланото окосмяване!

Добре дошли в света на лазерната епилация - лазерен лъч, който унищожава космените фоликули и така възпрепятства растежа на ново окосмяване! През последните няколко години лазерната епилация се превърна в изключително популярен метод за трайно обезкосмяване и тъй като резултатите са невероятни, все по-голям брой хора се подлагат на процедурите. Ако и Вие обмисляте да се отървете от всички нежелани косми, трябва да се насочите към добър лазерен център. Ето някои насоки, как да изберете най-добрия лазерен център за Вас.

Започнете, като направите кратко проучване онлайн и съставите списък на всички центрове, които предлагат лазерна епилация и имат висок рейтинг. Проверете дали всеки от тези центрове има собствен уебсайт и ако има, отделете малко време за четене, така ще получите цялата важна информация, както и рецензии и препоръки от клиенти, които ще Ви помогнат да се ориентирате за качеството на предлаганата услуга.

Следващата стъпка е да сведете избраните от Вас центрове до два, максимум три, и лично да ги посетите. Важно е да се запознаете предварително с обстановката и със специалистите, които ще извършат процедурите. Така ще имате възможност да зададете лично всички въпроси, които Ви интересуват. В лазерно-естетичен център Ирида - един от най-добрите центрове за лазерна епилация в София, можете да запишете час за безплатна консултация, където ще Ви предложат най-подходящия план за лазерна епилация, създаден специално за Вас.

Добре е да изберете лазерен център, където ще Ви обърнат персонално внимание, ще се чувствате комфортно в уютна и предразполагаща обстановка. Личното отношение и доброто познаване на Вашия тип кожа и окосмяване са от ключово значение за постигане на оптимални резултати при лазерната епилация. Проверете също дали предлага и допълнителни удобства, като безплатен паркинг, безплатна демо процедура, освежаващи напитки и т.н.

Уверете се, че лазерния център, който сте избрали, има всички необходими разрешителни и лиценз за извършване на дейност, а специалистите, които работят там, притежават необходимата квалификация и достатъчно опит, за да извършат процедурата.

Разпитайте подробно за вида лазер и технологията, която се използва. На пазара съществуват много и различни лазерни технологии за обезкосмяване, така че направете предварително проучване, кой вид лазер е най-подходящият за Вас. Заложете на модерен лазер, за предпочитане произведен от водеща компания в производството на медицинска и естетична апаратура.

Добра идея е да разгледате снимки преди и след процедурите на клиенти на центъра. Поискайте да Ви запознаят подробно с процедурата, как протича, как да се подготвите предварително, какво трябва и не трябва да правите, за да постигнете най-добри резултати.

Не на последно място – цената също е важен аспект при избора на лазерен център. Поискайте да Ви бъде изготвен план за плащане, поинтересувайте се за пакетни цени на избрана от Вас зона, промоции и безплатни бонус процедури.

След като изясните всички тези въпроси, лесно ще направите правилния за Вас избор и ще се спрете на най-добрия център за лазерна епилация според Вашите нужди.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар