Само след няколко дни Синди Крауфорд, един от най-емблематичните модели на 90-те години, ще празнува юбилей от половин век. И докато красотата и продължава да бъде все така неувяхваща, ние насочваме поглед и към нейното продължение, а именно дъщерята на легендарната красавица.

@kaiagerber ++ #chromehearts spring 2016

A photo posted by Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) on

Кая Гербер е на 14 години, а вече е поела по стъпките на знаменитата си майка. Преди година подписа договор с модната агенция IMG, а вече сме я виждали в списанието на Карин Ройтфелд CR Fashion Book и дори в киното - в независимата драма Sister Cities.

#chromehearts spring 16 ++ @kaiagerber ++ photo by @laurielynnstark + link in bio

A photo posted by Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) on

Последната модна роля на Гербер ѝ носи първа кампания. Тя е лице на луксозния бутик Chrome Hearts, чиято рокендрол естетика включват клиенти като Белла Хадид, A$AP Rocky и дори Карл Лагерфелд.

Изящната круша не пада по-далеч от дървото, нали? Преди година в интервю Кая сподели какво е да бъдеш отгледан от майка супермодел: "Успокояващо е да знаеш, че дори Синди Крауфорд не се събужда, изглеждайки като Синди Крауфорд. Това ми помогна да се науча да бъда щастлива такава, каквато съм."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар