Една от най-интересните, атрактивни и актуални европейски банди – Kadebostany, идва за първия си лайв в София на 10 юни (петък). Авторите на хитa "Castle in the Snow" ще представят пред българските музикални ценители един впечатляващ концертен спектакъл от електро-поп,  източно-европейска духова брас секция и мелодични хип-хоп рими, като целият този музикален букет ще e поднесен от харизматичните женски вокалистки на бандата. Безспорно Kadebostany имат с какво да ви изненадат, a музикалният фестивал HippieLandia избра да направи подарък на всички фенове, които вече са закупили фестивални билети за 1 и 2 юли, като ги кани да изживеят концерта на Kadebostany напълно безплатно. Така всеки, закупил билет за HippieLandia до петък, ще има свободен достъп до лайв изпълнението, с което екип, партньори и фенове да загреят за фестивалния маратон  HippieLandia.

Припомняме ви, че до HippieLandia Music Festival остава по-малко от месец – събитието ще се състои на 1 и 2 юли в Парка на Летище София, а в основната му концепция стои любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания.  Програмата  включва актуални имена от световната фестивална сцена, а именно: Gorgon City, Netsky, GusGus, Black Sun Empire, DC Breaks, Dax J, HVOB, Enei, Cooh & Авигея и много други. Събитието ще се проведе на две сцени на открито, разположени до живописното езеро на парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети.

Пълната програма,  както и подробности относно артистите и активностите можете да откриете в сайта на HippieLandia.

На 10 юни, преди изпълнението на швейцарската банда Kadebostany, на сцената в парка на Военната Академия ще чуем на живо и българската формация Clavexperience –  музикалният проект на Димитър Горчаков (синтезатори) и Павел Клаве (глас, looping & fx). Музиката им варира в стиловете Idm, Trip Hop, Jazz, Reggae, Beats, като в основата си е дело на спонтанната импровизация, в която двамата общуват най-добре, а през последната година дуото става трио с бийтбокс легендата Skiller.

Вратите на концертната зона в парка отварят точно в 19:30 ч., а началото ще бъде дадено в 20:00 часа. Концертът на Kadebostany се осъществява с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и e  част от театралния фестивал „София Моно“.

Билети на цена от 25 лв. можете да намерите директно онлайн тук или в НДК, OMV, „Пикадили“, „На Тъмно“ и на входа на парка на Военната Академия в деня на концерта.

Всички подробности за първия концерт на Kadebostany у нас можете да откриете и в събитието във фейсбук тук.

Още от МЕСТА И СЪБИТИЯ:

Две е повече от едно: HippieLandia ще се проведе в две парти нощи!

Netsky и GusGus се присъединяват към Gorgon City на HippieLandia

10 съвета за по-добро фестивално преживяване

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар