Все още не смеем да ги наречем семейство, въпреки слуховете, че Джъстин Бийбър и годеницата му Хейли Болдуин са се оженили тайно. Но и надали има чак такова значение.

Значение има фактът, че Джъстин явно е луд по половинката си. Иначе защо би ѝ направил серенада пред Бъкингамския дворец в Лондон?

Канадската поп звезда седна пред фонтана на Двореца, извади китарата си и изпя парчето си от 2016 година "Cold Water", в колаборация с Major Lazer. Случайните минувачи пък сигурно не вярваха на очите си, че са попаднали на подобна гледка. Все пак, говорим за нещо като безплатен акустичен концерт от една от най-големите музикални звезди на планетата.

Освен "Cold Water", Бийбс изпълни и кавър на парчето "Fast Car" на Трейси Чапман.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха през месец юли, като остава мистерия, дали наистина са се оженили тайно от останалите. За първи път те започнаха да се срещат през 2015 година, но в началото на 2016 се разделиха.

Иначе от музикална гледна точка, Джъстин Бийбър се е отдал на почивка след масивното си турне, промотиращо последния му албум Purpose. А и определено в момента не страда от липса на емоции, имайки предвид пламналата отново любов с Хейли Болдуин.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар