Джъстин Бийбър не веднъж е споменавал, че е изключително голям фен на хип-хоп иконата Тупак Шакур, но предполагали ли сте, че той някога би ни предложил и собствен кавър на някое от легендарните парчета на покойния рапър?

Именно нещо подобно обаче се случи по време на гостуването на канадската поп звезда в студиото на BBC Radio 1, където той отново демонстрира умението си да пее на живо и в акустичен аранжимент. Едно от парчетата, които Бийбър изпълни, бе "Thugz Mansion" на Тупак от албума Better Dayz.

Естествено Бийбър изпълни и някои от своите собствени песни, като той зарадва феновете си и с нова акустична версия на тоталния си хит "What Do You Mean":

https://www.youtube.com/watch?v=WCDq9ZRPqyo

Канадецът ни върна и към далечната 1988 година, поднасяйки ни собствен кавър на един от големите хитове на Трейси Чапман "Fast Car". Насладете му се:

https://www.youtube.com/watch?v=-yrScagGtck

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар