Новият албум на Джъстин Бийбър Purpose ще бъде официално издаден на 13 ноември, а канадската звезда използва платформата на Instagram, за да представи пред феновете си начина, по който ще изглежда обложката на проекта.

На нея голият до кръста Бийбър е сключил ръце в поза, наподобяваща молитва, като сериозен труд по изработването на обложката е положил и популярният в Лос Анджелис илюстратор Retna, добре известен и със своите графити в Града на ангелите.

Към поста си Джъстин Бийбър е добавил хаштагове #PURPOSE и #5WEEKS, напомняйки за точното време, което остава до излизането на дългоочаквания му албум.

Purpose е първият солов албум на канадеца от три години насам, като понастоящем проектът е подкрепян от хитовия сингъл "What Do You Mean", който се радва на сериозен успех в чартовете.

#5weeks #PURPOSE

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар