Серенадата – вече запазената марка на Джъстин Бийбър

Едва ли има момиче, чието сърце не би се разтуптяло до полуда, ако получи серенада от любимия си в тиха лятна нощ.

Е, не точно в тиха лятна нощ, а посред бял ден, Хейли Болдуин получи такова романтично признание от възлюбения си Джъстин Бийбър.

Това се случи преди седмица, когато канадската поп звезда, седнала пред фонтана на Бъкингамския дворец, изсвири акустично на китара песента си "Cold Water" в чест на своята Хейли.

Това не е първият случай, в който Джъстин прибягва до този любовен музикален жанр. През годините, не веднъж и два пъти, Бийбър е правил публично серенади.

Несъмнено, като проява на такъв мил жест, ще бъдат запомнени и неговите изпълнения към вече бившата му приятелка Селена Гомес.

Преди години любителски кадри от хотел в Бевърли Хилс запечатват момента, в който по време на тяхната вечеря, канадският певец поздравява Гомес с песента "My Girl”.

 

Още един затрогващ миг от тяхната връзка е посвещаването на неговата "One Less Lonely Girl" на Селена при участието му в новогодишно шоу през 2009 година.

Но и не само към дамата на сърцето му са насочени любовните му откровения. На всеки един от концертите от турнето "Never Say Never", Джъстин кани на сцената по една своя почитателка, на която лично пее "One Less Lonely Girl“. Какво по-хубаво обяснение в любов към феновете, особено към нежната им половина.

 

И независимо дали това е евтин трик, с който да привлече вниманието, винаги се радваме да го чуем как извисява глас. Това се случва и в едно южноафриканско шоу, в което певецът отново прави серенада, но този път на водещата с песента "Love Me Like You Do”.

А през 2015 TMZ го "сгащва“ как пее класиката на Boyz II Men - "I'll Make Love To You", заедно с един мъж, като двамата я посвещават на половинката на този, иначе, непознат.

 

Джъстин не пропуска да се забавлява и с най-малките си фенове. През 2010, в дует с една малка очарователна госпожица , той изпява своя хит "Baby“.

Способността на Бийбър да възпява любовните трепети на сърцето не остава скрита и за рекламодателите. През миналата 2017 г. той участва в реклама, в която се обяснява в любов на едно, нека го кажем, много щастливо момиче.

Каква ще е следващата му стъпка или по-точно серенада, предстои да видим. И я очакваме с нетърпение!

Лияна Михова

Непоправим Мечтател и Романтик по Душа. Авантюрист и Нещотърсач. Защото, както казва Пипи, "светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери".

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни