Джуд Лоу влиза в образа на Капитан Хук


Момчето, което не иска да порасне отново се завръща на голям екран, защото Walt Disney подготвя лайв-екшън римейк на приказката за Питър Пан. И нещо повече, вече има избран актьор за ролята на екстравагантния Капитан Хук. Това е британецът Джуд Лоу, който е фаворит №1 на студиото за работата.

Режисьор на новия филм за Питър Пан ще бъде Дейвид Лоуъри, като това ще бъде една от многото лайв екшън адаптации на класически приказки на Disney. Лоуъри е автор и на сценария на римейка, заедно с Тоби Халбрук.

Вероятно всички сме гледали класическата анимация за Питър Пан от 1956 година, базирана върху историята на Дж. М. Бари. От друга страна обаче, все още няма дотам успешен игрален филм, базиран върху приключенията на Пан в Невърленд. Най-известният от тях определено е опитът на Стивън Спилбърг ("Хук"), който обаче не бе посрещнат добре от критиците при излизането си. През 2003 година Пи Джей Хоугън представи филма "Питър Пан", който се провали тотално в боксофиса. През 2015 година гледахме и предисторията "Пан" на Джо Райт, който също се оказа провал.

капитан хук
Капитан Хук от класическата анимация на Walt Disney

Остава да видим как ще се справят Walt Disney с поредния лайв-екшън римейк на класическа история. Както знаем, в последните години вече видяхме множество такива продукции, като например "Цар Лъв", "Аладин", "Дъмбо", "Красавицата и звяра" и други. И трябва да кажем, че Disney не се справят никак зле в това си начинание.

Новият филм за историите от Невърленд ще носи името "Питър Пан и Уенди", но все още нямаме конкретна информация кога бихме го очаквали на голям екран. Очаква се филмът да бъде представен на кино, а не като ексклузив в стрийминг платформата Disney+.

Определено изборът на Джуд Лоу за ролята на Капитан Хук ще бъде приет добре от страна на зрителите. Британският актьор се е справял отлично в ролята на злодей и в миналото, а талантът му не може да бъде оспорван.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни