Легендата на световната електронна сцена JOSH WINK пристига за ексклузивен сет този петък, 12 октомври. Той лети директно от Щатите - само за две дати в Европа - в София и Лайпциг. Събитието у нас ще се случи в Терминал 1, по покана на самия клуб. Локацията е с капацитет от само 500 души, което прави гостуването на диджея изключително специално. А то е част от серия ивенти - обща инициатива на домакините и Smirnoff - с основна идея големи имена да бъдат представени максимално близо до аудиторията. Гост на първата част от кампанията бе Westbam, само преди по-малко от месец.

За още по-богата атмосфера и удоволствие на феновете, заедно с JOSH WINK в програмата на петъчната вечер ще се включат двама от най-ярките представители на най-титулуваното движение за електронна музика в България - METROPOLIS, а именно - ЯСЕН ПЕТРОВ и DJ STEVEN. Първият от тях ще открие вечерта с три-часов сет от 23:00, като вратите на Терминал 1 отварят час по-рано. Точно в 02:00 на сцената ще излезе хедлайнерът, чиито сет ще бъде с времетраене от минимум два часа. Веднага след него - до самия край в 08:00 ч., събитието ще бъде продължено концептуално от DJ STEVEN.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg, като интересът към тях е доста засилен.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9gWA491H4U

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар