Първи кадри с Джони Деп от снимачната площадка в Белград

Повече от седмица холивудската звезда Джони Деп пребивава в Белград, където пристигна за снимките на филма „Минимата“. Актьорът влиза в кожата на прочутия фотограф Юджийн Смит.


Деп изглежда почти неузнаваем в новата си роля, а в социалните мрежи вече изтекоха първи кадри от снимачната площадка. Операторът на лентата Benoit Delhomme също качи в Инстаграм снимка от локацията на филма.

Джони Деп / Юджийн Смит

Според хора от екипа, лентата се снима с последно поколение кинокамери, а на терен обстановката е повече от професионална, цари абсолютен ред и дисциплина. Джони няма никакви специални изисквания за звезда от неговия ранг, коментират медиите в Сърбия. Той е поискал всекидневно да му бъдат доставяни прясно изцедени фрешове,  сезонни плодове и зеленчуци. На негово разположение 24 часа е престижен белградски ресторант, който се намира около реките Дунав и Сава.

Операторът на лентата Benoit Delhomme

На снимачната площадка  Деп разполага и с луксозна каравана, където почива между сетовете. Местните таблоиди пишат, че разходите по престоя на Джони струват около 10,000 евро на ден. Нощ в луксозния пентхаус на Деп в сърцето на сръбската столица, който разполага и със самостоятелен вход, е на цена от 7,500 евро.

От продукцията споделят, че Деп няма да вземе хонорар за ролята си в „Минимата“, защото се води изпълнителен продуцент на лентата. Той обаче ще очаква приходи от продадени права и от зрителите в киносалоните, когато филма тръгне по екраните.

След Сърбия снимките ще продължат в Черна Гора.  Филмът ще удари клапа в крайбрежния град Тиват.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни