Две нови книги предстои да се появят изпод блестящото перо на Джоан Роулинг. Новината съобщи самата писателка, като за платформа избра социалната мрежа Twitter.

Последователите ѝ там знаят, че много често тя отговаря на читателски запитвания. Вследствие на няколко такива стана ясно, че Роулинг работи върху роман, защото, както самата тя заявява в туита си, тя постоянно работи върху някакво произведение, просто това е нейното нещо.

Разбира се, повече или по-малко неволното признание отприщи вълна от въпроси, сред които дали британката планира роман от света на Хари Потър,или пък такъв, посветен на Нют Скамандър. И на двата отговорът бе отрицателен.

От последвалите туитове стана ясно, че Джоан Роулинг планира два романа - един, който да излезе от нейно име и един от алтерегото ѝ Робърт Галбрейт. Все още не е ясно обаче кой ще се появи пръв.

На нас ни остава само да чакаме.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар