Джей Ло тренира здраво. И ѝ личи!


Трудно ни е да го повярваме, че Дженифър Лопес е на вече 49 години. Но да - времето наистина лети. По-важното в случая е, че тя изглежда в по-добра форма отвсякога. Дори и на тази възраст. Джей Ло е тук, за да ни докаже, че възрастта наистина е просто цифра.

Американската актриса и певица ни развълнува с едно от селфитата си, направени броени минути след поредната ѝ тежка тренировка във фитнес залата.

Джей Ло показа ясно изразените си коремни мускули и ни накара да си припомним, че би било добре и самите ние да посещаваме по-често фитнес залата.

"Никога не се отказваме, никога не почиваме", написа Джей Ло в кепшъна под снимката, а според нас - съвсем на място.

Не е тайна, че Лопес спазва стриктен режим, що се отнася до тренировките и храненето ѝ. Освен с фитнес, тя се занимава активно и с бокс, което също ѝ помага да поддържа тялото си в подобен, меко казано, перфектен вид.

Един от нейните треньори е Дейвид Кирш, който е собственик на Madison Square Club. Преди време той бе заявил пред PEOPLE: "Тя е генетично благословена. Физически е надарена с невероятно много енергия, но освен това и с много ментална и емоционална такава."

Според Дейвид Кирш, Джей Ло никога не си позволява да изгуби мотивацията си.

"Дисциплината ѝ е просто желязна. Когато тя се появи в залата, тя е готова на 500 процента. Няма никакво скатаване в тренировките ѝ".

Личи си, бихме казали ние.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни