Близо месец след като JEREMY? обявиха датата за премиера на новия им, трети албум, бандата отново има новина – нов видео сингъл „SHE”. 

Както винаги се случва с тях, не следва да чуем просто поредната песен. Новото им произведение се усеща като интимна изповед. Дълбоката чувственост в музиката може да бъде сравнена единствено с Fake Fruits и всички фенове на групата знаят колко много казва това. 

Момчетата следват добре утвърдената формула умишлено. Записите на „SHE” се случват в същото Студио 2 на БНР, където всичко започва (Fake Fruits, Hope). Този път още по-разширен екип работи по аудиото. Константин Райдовски (запис, Студио 2, БНР), Михаил Русев (запис и едитинг),  разбира се незаменимият за JEREMY? - Янко Генов (микс, мастер), както и всички в бандата обединяват усилия и умения, за да доставят на публиката широчина и дълбочина на звука, аналогично и на смисъла и емоцията, която предизвиква песента. 

За видеото са отговорни неизменния визуален екип на JEREMY? – Clamer Studio. Идея и режисура – Георги (Жоро) Манов, оператор Крум Родригез. Спойката, която имат в общата работа с групата и тази повторяемост в избора на екип може да покаже, че JEREMY? не представляват единствено Ерсин Мустафов (вокали), Ташо Колев (китари), Красимир Тодоров (клавишни), Росен Ватев (барабани), а екип, отбор от музикални, визуални, аудио артисти, които изпълняват лична и обща визия за това, което е естетично и красиво. Ето това е една причина да отидеш, пуснеш и видиш “SHE” и всичко, което JEREMY? биха представили. С една дума защо? Добро е. 

“SHE” не е изпълнявана никога на живо и това ще се случи заедно с премиерата на клипа в клуба, който артистите в България обичат истински и в който са се случвали вероятно най-много премиери на музика – Строежа. На 16 април, JEREMY? ще представят и разкажат лично за своята „ТЯ“ и изглежда, че не трябва да пропускаме това. За тези, които познават и следят развитието им още от 2014 година с излизането на първия им видео сингъл, но и всички, които искат да чуят нещо ново и нещо, което ще те накара да настръхнеш.  

Радио премиерата на „SHE“ ще бъде броени дни преди събитието. За най-любопитните, това, което можете да направите е да натискате копчето и да се ослушвате сред честотите за музика, която само с няколко тона ще ви накара да спрете и да затаите дъх. 

В началото на годината стана ясно, че ще подгряват група Arctic Monkeys, Бургас – може би най-очакваното rock’n’roll събитиеe за лятото на 2022, но до тогава изглежда, че може да очакваме още новини от JEREMY?

 Линк към събитието: https://fb.me/e/5jsaOaZTb 

Купете билети тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/stroezha-predstavya-jeremy-sofiya-klub-581074/ 

Повече за JEREMY? https://www.facebook.com/jeremyband

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар