Една от любимите ни холивудски актриси Дженифър Лорънс отново демонстрира най-доброто от себе си, поне що се отнася до нежната красота, висок стил и силно излъчване, които носителката на "Оскар" безспорно притежава.

Звездата от "Игрите на глада" взе участие в нова рекламна кампания на модния бранд Dior, който представи някои от най-добрите чанти Diorever и Diorama от своята есенна колекция. Заставайки пред обектива на световноизвестния фотограф Патрик Демаршелие, Дженифър Лорънс излъчва деликатен и мек сексапил, видимо носейки минимално количество грим за фотосесията.

Dior
Dior

Една от големите звезди на Холивуд в последните години подписа договор с модния бранд през 2012 година, а през 2014 поднови контракта си за още три години, което и увеличи банковата й сметка с още 15 милиона долара. Откакто е лице на Dior, Дженифър Лорънс нееднократно даде своя принос в рекламните кампании на бранда по отношение на грима и чантите.

Dior
Dior

Говорейки за авоарите на Дженифър Лорънс, съвсем наскоро талантливата американка оглави за втора поредна година класацията на Forbes за най-скъпоплатена актриса на планетата. Лорънс може да се похвали със заработени 46 милиона долара за последната година, което се дължи не само на категоричния успех на филмите й в световния бокс офис, но и на подобни колаборации с брандове от калибъра на Dior. Нека само ви припомним, че тя е едва 26-годишна.

Dior
Dior

На 21 декември на голям екран ще излезе и следващият филмов проект на Дженифър Лорънс - Passengers, в който тя ще си партнира с Крис Прат. Хонорарът и за sci-fi лентата възлиза на 20 милиона долара, което е двойно повече от това, което ще заработи екранният й партньор в случая.

Dior
Dior

Какво можем да добавим в случая? Хубаво е да бъдеш Дженифър Лорънс. Но и категорично можем да заявим, че всеки един долар, заработен от актрисата, е напълно заслужен, имайки предвид страхотния й талант, който няма как да бъде поставен под каквото и да е съмнение.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар