Докато най-новият филм от Разширената вселена на DC "Отряд самоубийци" жъне негативни ревюта като мухи на мед, междувременно получихме възможността да видим и още едно видео от саундтрака на лентата.

Този път с видео се сдоби парчето "Purple Lamborghini" на Rick Ross и Skrillex, като специално участие в него отбелязва Джаред Лето, който изпълнява ролята на Жокера в "Отряд самоубийци".

"Purple Lamborghini" е и третото видео от саундтрака на лентата, след като на бял свят вече се появиха парчетата "Heathens" на twenty one pilots и "Sucker for Pain" с участието на Lil Wayne, Imagine Dragons, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Logic и X Ambassadors.

Във видеото на "Purple Lamborghini" Джаред Лето, в ролята на Жокера, и Skrillex се присъединяват към Rick Ross в нощен клуб, преди и тримата да се качат на яхта и да се присъединят към Отряда от самоубийци на култовия психопат. Режисьор на видеото е Колин Тили, докато продуценти на парчето са Андрю Лериос и самия Skrillex.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар