В края на годината нова двойка е на път да изгрее на звездния небосклон. Макар че все още и двамата не са коментирали евентуална интимна връзка, знаците за нея са все по-очевидни. Става въпрос за Дженифър Лопес и Дрейк.

Официално музикантите работят по съвместен проект в момента. Но ни се струва, че отношенията им съвсем не са само служебни. Днес и двамата публикуваха една и съща интимна снимка в профилите си в Instagram, без обаче да напишат коментар към нея. И това, разбира се, за секунди отприщи вълна от емоции в социалната мрежа.

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Любопитен факт е, че след публикуването на кадъра Риана, която е бивше гадже на Дрейк, спря да следва Джей Ло в Instagram. Което също ни навежда на мисълта, че това, което все още остава скрито за папараците, изглежда е явно в светските среди.

? <-------- Lotta those

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Неотдавна пък Дрейк резервира известен ресторант в Холивуд, за да вечеря с малък кръг от близки свои хора, сред които беше и латинодивата. Изглежда, че е въпрос на време да стане ясно дали двамата са наистина заедно, или това е просто пиар трик, за да промотират предстоящото си парче.

В случай че наистина се окажат двойка обаче, това определено няма да е първият опит на Дженифър Лопес с доста по-млад мъж от нея. Доскоро тя беше във връзка с 18 години по-малкия от нея Каспър Смарт, а Дрейк е дори по-възрастен с година от него.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар