Съвсем наскоро ви представихме тийзър видео на следващия епизод на Call of Duty франчайза, който ще носи името Call of Duty: Infinite Warfare. А ето, че сега вече можем да ви покажем и пълния първи трейлър на играта, която ще обсеби времето на голяма част от почитателите на шутърите от първо лице.

Новият Call of Duty ще ни отведе в далечно, далечно бъдеще, където човешката цивилизация се е обединила в т.нар. Космически алианс на Обединените нации, чиято цел е да колонизира успешно нови и нови планети. Проблемите обаче настъпват с появата и създаването на враждебна организация, наричаща се Settlement Defense Front, които не се свенят да извадят оръжията си и да започнат масирани военни действия срещу Алианса.

За радост на почитателите на въздушните битки, трейлърът на Infinite Warfare ни показва и зрелищни космически дуели, които ще осигурят известно разнообразние към стандартния екшън от първо лице. Остава обаче да видим, до каква степен всичко, което виждаме в трейлъра, всъщност ще бъде достъпно за геймплей.

Call of Duty: Infinite Warfare е разработена от Infinity Ward, като играта ще види бял свят на 4 ноември тази година. Платформите са PC, PlayStation 4 и Xbox One. Заглавието ще включва и ремастерирана версия на класиката Call of Duty 4: Modern Warfare.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар