Излезе финалният трейлър на "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта"


Очакваният с огромен интерес "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" ще "удари" кино екраните в края на следващия месец, а режисираната от Зак Снайдър лента, посветена на двама от най-популярните комикс герои в историята, а вероятно и най-популярните, се сдоби с финален трейлър.

Последният трейлър от филма ни дава повече яснота, какво се крие в отношенията между Батман и Супермен, като освен това добиваме допълнителна представа за злия образ на Лекс Лутър и разрушителните възможности на Уондър Уоман. Ще разберем и още за притесненията на Батман относно Супермен. "Той притежава силата да затрие цялата човешка раса", заявява Брус Уейн на верния си другар Алфред.

Предстои да видим Бен Афлек в ролята на Батман и Хенри Кавил в тази на Супермен, докато Джеси Айзенберг влиза в кожата на злодея Лекс Лутър. Ейми Адамс ще изиграе репортерката Лоис Лейн, докато в ролята на Алфред ще можем да видим друго добре познато име, а именно - Джереми Айрънс. С огромно нетърпение очакваме да се насладим и на музиката на лентата, имайки предвид, че зад нея стои легендарният Ханс Цимер, който през месец май ще изнесе концерт пред българска публика.

"Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" е с бюджет от 200 милиона долара, като премиерата на лентата на територията на САЩ е насрочена за 25 март 2016 година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни