Очакваният с огромен интерес "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" ще "удари" кино екраните в края на следващия месец, а режисираната от Зак Снайдър лента, посветена на двама от най-популярните комикс герои в историята, а вероятно и най-популярните, се сдоби с финален трейлър.

Последният трейлър от филма ни дава повече яснота, какво се крие в отношенията между Батман и Супермен, като освен това добиваме допълнителна представа за злия образ на Лекс Лутър и разрушителните възможности на Уондър Уоман. Ще разберем и още за притесненията на Батман относно Супермен. "Той притежава силата да затрие цялата човешка раса", заявява Брус Уейн на верния си другар Алфред.

Предстои да видим Бен Афлек в ролята на Батман и Хенри Кавил в тази на Супермен, докато Джеси Айзенберг влиза в кожата на злодея Лекс Лутър. Ейми Адамс ще изиграе репортерката Лоис Лейн, докато в ролята на Алфред ще можем да видим друго добре познато име, а именно - Джереми Айрънс. С огромно нетърпение очакваме да се насладим и на музиката на лентата, имайки предвид, че зад нея стои легендарният Ханс Цимер, който през месец май ще изнесе концерт пред българска публика.

"Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" е с бюджет от 200 милиона долара, като премиерата на лентата на територията на САЩ е насрочена за 25 март 2016 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар