Младата писателка Алеона де Кама продължава да изненадва с нетрадиционен подход към представянето на романа си “Избирам теб, любов”. Специално за Свети Валентин авторката подготви видеопоздрав, който се възпроизвежда върху корицата на книгата ѝ под формата на сърце. За да го видят обаче, потребителите трябва да изтеглят приложението iGreet, да го отворят и да насочат камерата към корицата на книгата. Чак тогава те ще надникнат в света на писателката Алеона де Кама - млада българка, модерна и образована жена, която отправя посланието към публиката: „Единственият път е пътят на сърцето“.

Екипът на iGreet реализира идеята за специалното видео послание на книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” с много желание. До сега българската компания е разработвала предимно поздравителни картички от ново поколение, чрез технология за добавена реалност, която, както обичат да казват от iGreet - създава най-вече усмивки.

photo by: www.takeapixel.com

Книгата "Избирам теб, любов" може да бъде намерена само в сайта www.lovebook.bg, а  на 18 февруари от 17:00 в ресторант Red Coral Kitchen, Алеона де Кама ще се срещне със своите почитатели в стила на английската high tea традиция.

Още за iGreet:

Потребителите могат да научат повече и да свалят мобилното приложение iGreet App от сайта на компанията. Tо е активно за операционните системи Android и iOS.

"Избирам теб, любов" е една истинска история за любовта и отношенията, за доверието и контрола, за страстта, болката и прошката. За способността да обичаме. В романа си авторката с впечатляваща смелост разказва историята на съвременна млада жена, която с лекота катери върхове в професионалното си развитие. В личния си живот обаче се сблъсква с дефицити и противоречия, предпоставени от собствените й страхове.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар