Warner Bros. разпространи дългоочакван първи трейлър на продължението на "То" - хорърът, базиран върху великия едноименен роман на Стивън Кинг. А ако сте чели романа на Кинг, то със сигурност ще познаете сцената, която този първи трейлър на лентата пресъздава.

Трейлърът се фокусира върху завръщането на Бевърли Марш (Джесика Частейн) в родния град Дери, години след ужасяващия сблъсък на групата смели деца със зловещото създание Пениуайз. Както знаем, Бевърли и нейните приятели се завръщат в Дери десетилетия след битката с Пениуайз, след като разбират, че клоунът е оживял и отново взима жертви. Сцената от трейлъра е една от особено силните в книгата, разказваща за завръщането на Бев в нейната родна къща. Там вече живее мистериозна възрастна дама, която обаче не е това, което изглежда.

Продължението на "То" отново е режисирано от Анди Мускиети, а в ролите виждаме Джесика Частейн, Джеймс МакАвой, Бил Скарсгард, Бил Хейдър и други. Първият филм от 2017 година пожъна страхотен успех, заработвайки впечатляващите 700 милиона долара в световния боксофис.

Самият Стивън Кинг се изказа положително за продължението на "То", което вече е успял да гледа по-рано от останалите. Краля на хоръра написа в социалната мрежа Twitter, че филмът е "страхотен".

Част от маркетинга на втората част на "То" бе признанието, че лентата ще включва "най-кървавата сцена в историята на хорър филмите". Разбира се, би могло това да е силно преувеличено, но определено доста помага за увеличаване на очакванията и нетърпението сред феновете.

"То: Част 2" ще дебютира на кино екраните на 6 септември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар