Историята на Оби Уан или спинофът, който всички желаем да видим


В края на тази година ще имаме възможността да гледаме първия до този момент спиноф филм от вселената на "Междузвездни войни", като на 16 декември на голям екран ще излезе "Rogue One: История от Междузвездни войни". Действието в лентата ще се развива непосредствено преди Епизод IV "Нова надежда", като режисираният от Гарет Едуардс филм ще ни запознае с опитите на храбри бунтовници да се сдобият с плановете за изграждане на Звездата на смъртта.

Както можеше и да се очаква, това няма да бъде последният спиноф филм от вселената на Джордж Лукас, който ще бъде създаден от Lucasfilm и Disney. Вече дори има втори такъв, който ще видим през 2018 година, и който ще ни запознае с някои от най-лудите приключения на най-известния контрабандист в историята на Галактика Хан Соло.

Много от най-страстните фенове на "Междузвездни войни" не спират да обсъждат и идеи за следващи спиноф ленти, които евентуално можем да видим. Говори се, че третият спиноф филм може да бъде посветен на един от най-култовите персонажи на епичната сага Боба Фет, докато други вече потриват ръце за отделна лента, посветена изцяло на Йода. Едно от имената, което обаче буди най-много вълнение сред феновете на "Междузвездни войни", несъмнено е това на Оби Уан Кеноби.

Почитател на сагата дори създаде собствен трейлър на евентуален спиноф филм, посветен на Оби Уан. И с участието на Юън МакГрегър, разбира се. Въпросният фен е кръстил произведението си Kenobi: A Star Wars Story, като действието в него се развива непосредствено след Епизод III "Отмъщението на Ситите". Кадрите в трейлъра са взети от друг филм с участието на Юън МакГрегър - "Последни дни в пустинята", в който той влиза в кожата на Иисус Христос по време на 4о-дневното му скитосване в пустинята.

Kenobi: A Star Wars Story Teaser from Rich Williamson on Vimeo.

Любопитното е, че не толкова отдавна самият Юън МакГрегър заяви, че е напълно отворен към възможността отново да се превъплъти в легендарния джедай Оби Уан Кеноби и да участва в евентуална лента, посветена на култовия персонаж.

"Бих искал да направя нещо подобно, да. Мисля, че има история между Епизод III и Епизод IV, която може да бъде разказана", заяви МакГрегър по-рано през тази година.

Засега обаче всичко опира до чист ентусиазъм, като налице няма каквито и да е стъпки в тази посока. Логично е обаче да предполагаме, че хората от Lucasfilm вече обсъждат евентуален спиноф филм, посветен на Оби Уан Кеноби, имайки предвид, че това е един от най-важните и обичани персонажи в цялата история на "Междузвездни войни".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни