Ежегодното ревю на Victoria's Secret се проведе снощи и за втори път ангелите напуснаха пределите на Щатите, за да отлетят в Европа. След като преди 2 години Victoria's Secret Fashion Show се проведе в Лондон, тази година от бранда избраха най-важното събитие за годината да се случи в романтичния Париж.

IRINA ?? #irinashayk #vsfashionshow #victoriasecrets #victoriassecretfashionshow #vsfs2016 #vsangel

A photo posted by Victoria Secret Fashion Show (@vsparis) on

Определено една от изненадите на вечерта беше появата на Ирина Шейк на подиума, която с гордост демнстрира своето бременно коремче. Руският модел избра този начин да съобщи новината пред света, а ние определено го адмирираме.

Красавицата, която дълги години беше гадже на Кристиано Роналдо, е популярна с това, че не обича да коментира личния си живот пред медиите. Затова и не е учудващо, че още миналия месец, когато някои издания писаха за евентуалната ѝ и все още под въпрос бременност, тя упорито запази мълчание.

Having fun getting ready for the second #VSfashionShow ??

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Снощи Ирина Шейк показа, че се чувства добре и всъщност е в отлична форма. Припомняме ви, че към настоящия момент тя има връзка с актьора Брадли Купър, който, разбира се, също не е коментирал новината. Поне за сега.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар