Ирина Флорин гостува за първи път на сцената на столичния клуб Терминал 1. Шоуто ще се състои на 18 май, четвъртък. Специални гости на концерта са Димо Стоянов от група P.I.F. и Свилен Ноев от Остава. Музикалната селекция след живото изпълнение е поверена на Shakermaker, известен с десетките си успешни брит партита из цяла София. Unkle Billy също е част от програмата като той ще се погрижи за избора на парчета преди началото на концерта. Вратите на клуба отварят точно в 21:00 ч., а началото е в 22:00 ч.


Ирина Флорин е един от най-успешните родни поп изпълнители. Певческата ѝ кариера започва още през 1981 г. като част от група „Домино“.  Почти десетилетие по-късно Ирина издава първия си самостоятелен дългосвирещ албум „Краят на началото“. Голяма част от песните, както и всички аранжименти, са дело на музикантите от ФСБ.

През 1994 г. излиза първият ѝ компакт диск „Стъклен свят“, а две години по-късно и „Цвят лилав“. Поп звездата се радва на големи успехи на родната сцена като заема челни позиции в повечето класации за най-добри сингли и албуми.

През годините Ирина Флорин работи с имена като Мариус Куркински, Момчил Колев, Георги Георгиев и Свиен Ноев от група Остава, Графа, Димитър Паскалев (Авеню) и много други.

Последният издаден албум от Ирина е „Копринена жена“ и излиза през 2010 г.

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim – на цени от 15 лв. при предварителна продажба и на самата дата и място

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар