iPhone 8 - с извит екран и OLED дисплей?


Новият iPhone 8 може да пристигне при нас с някои изключително интригуващи промени, съобщава в свой материал изданието The Wall Street Journal.

Според информация на WSJ, Apple са тествали повече от десет различни прототипи, като някои от тях са били с извит екран и без home бутон.

Авторитетното издание информира, че има възможност новият смартфон на Apple да разполага и с 5.8-инчов OLED дисплей, който ще замени настоящия LCD екран. И разбира се, ще може да предложи по-добра резолюция на потребителите.

При OLED технологията не е нужно наличието на "подсветка", което и позволява създаването на по-тънки и по-леки телефони.

Новият iPhone може да съдържа и вграден home бутон, в контраст с настоящата му позиция на последния iPhone 7.

Смята се, че не е изключено да видим и завръщане на стъклените и метални дизайни, които ще върнат спомена за iPhone 4S. Говори се и за вграден Touch ID сензор под дисплея, както и за опцията за зареждане без кабел.

Както и можете да очаквате, нововъведенията биха означавали, че iPhone 8 ще бъде по-скъп от iPhone 7, което надали и би ви шокирало особено.

Очаква се iPhone 8 да види бял свяв през следващата 2017 година, като по всяка вероятност Apple ще се спрат на няколко прототипа, преди да вземат окончателно решение. Все повече хора обаче смятат, че е крайно време калифорнийската компания да предложи наистина революционен продукт, с който да разтърси пазара. Нещо, което Apple не са правили от известно време насам.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни