Новият iPhone 8 може да пристигне при нас с някои изключително интригуващи промени, съобщава в свой материал изданието The Wall Street Journal.

Според информация на WSJ, Apple са тествали повече от десет различни прототипи, като някои от тях са били с извит екран и без home бутон.

Авторитетното издание информира, че има възможност новият смартфон на Apple да разполага и с 5.8-инчов OLED дисплей, който ще замени настоящия LCD екран. И разбира се, ще може да предложи по-добра резолюция на потребителите.

При OLED технологията не е нужно наличието на "подсветка", което и позволява създаването на по-тънки и по-леки телефони.

Новият iPhone може да съдържа и вграден home бутон, в контраст с настоящата му позиция на последния iPhone 7.

Смята се, че не е изключено да видим и завръщане на стъклените и метални дизайни, които ще върнат спомена за iPhone 4S. Говори се и за вграден Touch ID сензор под дисплея, както и за опцията за зареждане без кабел.

Както и можете да очаквате, нововъведенията биха означавали, че iPhone 8 ще бъде по-скъп от iPhone 7, което надали и би ви шокирало особено.

Очаква се iPhone 8 да види бял свяв през следващата 2017 година, като по всяка вероятност Apple ще се спрат на няколко прототипа, преди да вземат окончателно решение. Все повече хора обаче смятат, че е крайно време калифорнийската компания да предложи наистина революционен продукт, с който да разтърси пазара. Нещо, което Apple не са правили от известно време насам.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар