Онлайн паразуването е бъдещето, а от Instagram също са наясно с това. Една от любимите ни социалки разработва собствено дъщерно приложение, което ще бъде фокусирано изцяло върху онлайн шопинга.

The Verge информира, че притежаваната от Facebook компания вече работи по собствен app, който може би ще се казва IG Shopping. Въпросното приложение ще даде на хората възможност да търсят и поръчват артикули онлайн, правейки го от производителите, които така или иначе вече следват.

На този етап все още няма конкретна информация, кога приложението би могло да види бял свят. По-вероятно е то все още да е в ранен етап на разработка, поради което е твърде рано за подобни прогнози.

Не за първи път Instagram прави стъпки напред по отношение на онлайн шопинга. По-рано през годината компанията пусна инструменти за пазаруване в осем различни държави, позволявайки на търговците да показват стоката си и цените към нея. Няколко месеца по-късно, някои компании получиха възможността да добавят опция за плащане по електронен път в приложението.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар