Вероятно всички ние сме попадали поне няколко пъти в тази ситуация. Следваме определен брой хора в Instagram, но истината е, че някои от тях не ни доставят особено удоволствие със своята активност. Даже напротив - доста ни дразнят, но просто не искаме да ги обидим, преставайки да ги следваме.

Нали се сещате - не искате въпросният човек случайно да разбере, че сте натиснали бутона unfollow. Защото ще почнат едни въпроси, а вие ще трябва да измислите някакво що-годе приемливо оправдание за действията си.

Instagram обаче ще реши този проблем.

Съвсем скоро всички ние би трябвало да имаме достъп до функцията Mute, с която ще можем да заглушаваме досадните акаунти, без да спираме да ги следваме. С други думи - човекът Х просто няма как да разбере, че сте взели решение да се отървете от присъствието му.

Щом функционалността достигне до нас, вече безпроблемно ще можем да ограничаваме не само постовете на досадните ни познати, но и техните сторита.

При това - без да има обидени.

Ако все пак много ви замъчнее за въпросния човек или просто искате да проверите какво прави, Mute функционалността няма да ви пречи да отворите профила му и да разгледате. Също така, все още ще можете да получавате и лични съобщения от въпросния акаунт.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар