Искате да си татуирате нещо, но не сте сигурни как точно избраният от вас дизайн ще изглежда на кожата ви? Или пък все още дори не сте решили какво точно да си татуирате? Често срещан проблем, но тук в помощ може да ви се притече супер якото приложение Ink Hunter, чиято цел е именно да ви улесни при подобен казус.

Работата с Ink Hunter е съвсем проста. Инсталирайте приложението, след което влезте в галерията със скици или пък качете собствен дизайн. След като сте готови с тази стъпка, нарисувайки малко смайли на избраното от вас място на тялото ви, след което насочете към него камерата на своя смартфон и готово - Ink Hunter ще ви демонстрира, как точно дизайнът ще изглежда на кожата ви.

За съжаление, на този етап Ink Hunter е достъпен единствено за iOS, но разработчиците уверяват, че вече работят и по версии за Android и Windows Phone.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар