МЕСТА И СЪБИТИЯ

Инфлуенсъри срещат брандове на 12-ти октомври, за да се забавляват в екипи и да създават партньорства

Pinterest LinkedIn Tumblr

Team Fest е шестото събитие от поредицата “Инфлуенсъри срещат брандове”, организирано от Инфлуенсър Медия България и Radostna.

На 12.10.2023 (четвъртък) от 18 часа инфлуенсъри, брандове и агенции се събират , за да се забавляват заедно, да се опознаят по-добре, да играят в екипи, да печелят награди и най-важното: да поставят основите на работещи колаборации.

Специални гости ще бъдат лидери на всеки отбор, така че запознанствата и игрите да са още по-забавни и интересни. Кои са те можете да разберете във Facebook страницата на събитието:

https://fb.me/e/3Z9SvyWuN

Интересно ли ви е кои известни инфлуенсъри ще посетят събитието? Просто елате и лично се запознайте с тях. 

Мястото е: PM Club на ул. Позитано в хотел Рила, а входът е свободен след регистрация тук:

https://teamparty.influencermedia.bg/

Програмата обещава много изненади от сцената с танци и песни, а основният партньор Ina Essentials - семеен бранд, който предлага натурална качествена българска козметика - са подготвили специален кът, където да се запознаете, да играете за множество подаръци и възможност да станете един от техните инфлуенсъри през 2023/2024 г. 

За кетъринга ще се погрижи CakeBox.bg -  сладкарницата, на която винаги се доверяваме за семейни и бизнес тържества. 

Музикалното настроение ще дойде от Алекс и Деси, познати на българската клубна и музикална сцена от пускането на дебютния си албум през 2021 г. От тогава покоряват все по-големи сцени на клубове и фестивали. А на ТЕАМ FEST партито рязко ще повишат желанието ви за танци!

Деси и Алекс
Деси и Алекс

Keystars.com отново ще подкрепят Инфлуенсъри срещат брандове, защото са платформа, която лесно и безпроблемно провежда кампании между двете страни. 

Множество други изненади и възможности за снимки и видеа ще ви очакват на 12.10.2023 от 18 часа в PM Club. 

За въпроси и желание да се включите по по-специален начин в събитието, смело пишете на radostna@influnecermedia.bg.

Radostna
Radostna

За организаторите:

Influencer Media Bulgaria e онлайн  медия, която цели да помага, информира и ориентира в тенденциите и новостите в сферата на инфлуенсър маркетинга в България и чужбина с новини, интервюта, събития, подкасти, приложения и ресурси за сваляне.

Radostna е символ на позитивно мислене, професионална работа с инфлуенсъри и отлично организирани партита. 

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар