Актьорският каст на предстоящия сериал за Оби-Уан Кеноби на Disney+ продължава да се увеличава. Variety информира, че към проекта се е присъединила актрисата Индира Варма, която сме гледали като Елария Санд в епичния "Игра на тронове" на HBO.

Така тя влиза в компанията на Юън МакГрегър и Хейдън Кристенсен, които ще изиграят отново ролите си на Оби-Уан Кеноби и Дарт Вейдър от епизоди I, II и III на "Междузвездни войни". Сериалът е очакван с колосален интерес след успеха на "Мандалорецът". Последният доказа, че Walt Disney все пак са способни да предложат качествен продукт с марката "Междузвездни войни". Повечето им филми не успяха, но "Мандалорецът" определено си заслужава гледането.

Все още не знаем нищо за героинята, която ще представи Индира Варма в сериала за Оби-Уан. Тя е британка от индийски произход, като освен в "Игра на тронове" се е снимала още в продукции като Rome, Luther, Exodus: Gods and Kings.

За новия сериал на Disney+ знаем, че ще ни представи поглед над събитията, случили се десет години след края на Епизод III: "Отмъщението на ситите". Сигурно помните, че тогава Анакин Скайуокър окончателно се превърна в Дарт Вейдър, планът на Палпатин доведе до създаването на Империята, а Оби-Уан Кеноби бе принуден да се насочи към изгнание, спасявайки близнаците на Падме Амидала и Анакин. Близнаци, които впоследствие ще се превърнат в Люк Скайуокър и Лея Органа.

За разлика от "Мандалорецът", очаква се действията в шоуто да протекат в рамките на само един сезон, т.е. - доста по-стегнато. Проектът ще бъде оглавен от Дебора Чоу, която вече режисира и няколко епизода на "Мандалорецът". Очаква се снимките на сериала да стартират този месец, като с нетърпение чакаме поне няколко кадъра от снимачната площадка. За трейлър, разбира се, е все още твърде рано да говорим.

Това не е единственият проект от вселената на "Междузвездни войни", който Disney разработват в момента. Очакваме още спиноф сериали за Асока Тано, Касиан Андор и Боба Фет.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар