Индиана Джоунс се завръща на голям екран през 2019!


Един от най-легендарните франчайзи в историята на киното се завръща на голям екран! Петият филм от поредицата за Индиана Джоунс ще дебютира в кино салоните на 19 юли 2019 година. Още по-хубавото е, че легендарният Харисън Форд ще се завърне във великата си роля на Индиана Джоунс, докато Стивън Спилбърг, който режисира четирите предишни ленти от франчайза, отново ще влезе в позната си роля на режисьор. Кейтлин Кенеди и Франк Маршал за пореден път ще влязат в ролята на продуценти на филма.

"Индиана Джоунс е един от най-великите герои в историята на киното. Нямаме търпение отново да го върнем на голям екран през 2019 година", заяви президентът на Walt Disney Studios Алън Хорн. "Трудно може да се види друга толкова перфектна комбинация между режисьор, продуценти, актьор и роля. Няма как да бъдем по-развълнувани от идеята да продължим това приключение със Стивън и Харисън", добави той.

"I'm back".
"I'm back".

Първите три филма за приключенията на Инди - "Похитителите на изчезналия кивот" (1981), "Индиана Джоунс и храмът на обречените" (1984) и "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход" (1989) са считани за една от най-великите филмови трилогии в историята изобщо. През 2008 година франчайзът бе възроден с "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", който обаче получи противоречиви ревюта и оценки, имайки предвид космическите очаквания към него. Цифрите обаче говорят достатъчно в случая, като четирите филма за Индиана Джоунс до този момент са отчели печалба от повече от 2 милиарда долара в бокс офиса.

Любопитното е, че през 2019 година на бял свят ще се появи и деветият филм от друг легендарен франчайз - "Междузвездни войни", също продуциран от Walt Disney. За първи път в историята ще видим филми от вселените на "Индиана Джоунс" и "Междузвездни войни", появяващи се в една и съща година.

gif2

И тук обаче монетата има две страни. Хардкор феновете на поредицата, все още твърде разочаровани от последния филм, излязъл през 2008 година, са на категоричното мнение, че историята на Инди е изчерпана, а появата на пети филм със силно застаряващия Харисън Форд е нищо по-различно от пореден холивудски стремеж за големи печалби. Каквито, несъмнено, филмът ще генерира.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни