София Бобчева и Александър Кадиев в "Игра за двама"

София Бобчева и Александър Кадиев попадат в „Игра за двама“. Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.


„Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност. 

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла. 

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

Премиерата на спектакъла ще бъде в София на 15 февруари в Открита сцена „Сълза и смях“. През март и април предстоят и премиерни дати на представлението в Пловдив, Варна, Бургас и Лондон.

Сценограф на постановката е Ивелина Минева, а автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

БИЛЕТИ:

15 февруари, София: https://bit.ly/33JduuJ

12 март, Бургас: https://bit.ly/3IbQDqm

13 март, Пловдив: https://bit.ly/3Kewulr

24 март, Варна: https://bit.ly/33jcrBV

9 април, Лондон: https://bit.ly/3nuwgN9

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни