ALL MEN MUST DRAW!

При споменаването на книжки за оцветяване, едва ли първата асоциация, която се заражда в съзнанието ви, е свързана с пораснали хора, трескаво размятащи цветни моливи наоколо. Доскоро ги свързвахме само с малки деца, за които черно-белите произведения са сред най-желаните подаръци. Или поне някога за нас бяха със сигурност такива.

Насочваме вниманието си към техните родители, каки и батковци и изобщо всички пораснали роднини, които отдавна не посещават класните стаи. И ви представяме книги за оцветяване, но за възрастни.

Вече сме ви разказвали за няколко подобни произведения, споделяли сме ви и за терапевтичните им ползи. Днес ви показваме още едно заглавие, което с лекота можем да определим като бестселър – и в литературата, и в телевизията.

„Игра на тронове” (издателска къща БАРД) или 45 илюстрации от епичната поредица на Джордж Р. Р. Мартин, които ще оживеят, посредством нашата фантазия. В един свят, в който сватбите са червени, огънят е зелен, а дълговете се изплащат в злато, безброй образи се материализират от страниците, благодарение на изумителната сложност, ярката постановка и фините детайли. Почитателите на прочутата сага за пръв път имат възможност да се възхитят на тази старателно пресъздадена вселена, която оживява с всеки меч, магически знак и замък.

Изданието определено е уникално и колекционерско, включва десетки смайващи черно-бели рисунки от световноизвестните илюстратори Ивон Гилбърт, Джон Хау, Томислав Томич, Адам Стоуър и Леви Пинфолд и разширява обсега на този световен феномен.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар