"Игра на тронове" среща "Самоубийствен отряд" в експлозивен машъп трейлър (ВИДЕО)


Последният шести сезон на "Игра на тронове" приключи не толкова отдавна, но ние нямаме нищо против да продължим да се наслаждаме на кадри от шоуто. Просто защото го обичаме адски много. А когато прибавим към него и очаквания с адски интерес "Самоубийствен отряд" на режисьора Дейвид Ейър, който ще ни срещне с някои от култовите герои на DC Comics, нещата придобиват още по-вълнуващ вид.

И докато снимките на седми сезон на "Троновете" все още не могат да стартират, най-вече поради липсата на подходящи климатични условия за целта, ние ви предлагаме да се насладите на този експлозивен машъп трейлър, показващ ни кадри от шоуто на HBO, стилизирани в стила на "Самоубийствен отряд".

Докато слушате епичната композиция на Queen "Bohemian Rhapsody", също както в трейлъра на "Самоубийствен отряд", който имахме шанса да видим през месец януари, можете да върнете спомените си към някои от култовите антигерои на Вестерос. Рамзи Болтън например е селектиран в стилистиката на Жокера, докато любимата ни Денерис е психо-гимнастичката Харли Куин.

"Самоубийствен отряд" на Дейвид Ейър излиза на голям екран на 5 август, а тук можете да си припомните интересни неща, свързани с лентата. Лично ние нямаме търпение да видим филма и се надяваме, че хайпът около него ще бъде оправдан.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни