Този път Зимата наистина иде, макар и в разгара на лятото. HBO разпространи официален постер на предстоящия седми сезон на хитовия сериал "Игра на тронове", който придружи с кратък тийзър.

На въпросния постер не присъства никой от любимите ни герои, но за сметка на това преобладава ледът и чувството за студ. И за нещо ужасяващо, което предстои да се случи. Защото, знаете - Зимата иде. А може ли някой да я спре?

Както вече бяхме коментирали, финалът на шести сезон ни остави с огромни очаквания за следващия. Останахме с впечатлението, че ни очакват несравними по мащабите си събития, които ще ни оставят безмълвни. И как няма да е така? Денерис Таргариен вече пътува към Вестерос, а същото можем да кажем и за ужасяващите Бели бродници. Същевременно Джон Сноу е Крал на Севера, а Церсей Ланистър отново възражда силата и влиянието си в Кралски чертог. Големи неща неща предстои да се случат. Определящи.

Заедно с постера, HBO ни зарадваха и с кратък тийзър, който да подгрее допълнително кръвта ни за това, което предстои да видим.

И за да бъде пълно щастието, американката ТВ мрежа обяви и датата, на която официално ще стартира седмият сезон на фентъзи сагата. А тя е 16 юли.

Както вече е известно, предстоящият седми сезон на "Игра на тронове" ще съдържа само седем епизода, вместо десет. Създателят на шоуто Дейвид Беньоф бе споделил, че до неговия край остават общо 15 епизода, т.е. - можем да очакваме финалният осми сезон да бъде от осем серии.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар